shoping cart 0

ג'ין Gin Джин

ג'ין הוא משקה אלכוהולי מזוקק חסר צבע ממשפחת המשקאות הלבנים המופק באמצעות התססה וזיקוק של דגנים. הג'ין נחשב משקה "קשה" לשתייה, מתוקף היותו בעל חוזק אלכוהולי גבוה מאוד מחד ובעל טעם יבש מאוד מאידך, ולכן נדיר מאוד לראות אנשים השותים אותו "נקי", בניגוד למשקאות חריפים אחרים דוגמת טקילה וודקה.

סנן על פי
אפס סינון
ג'ין הנדריקס גרנד קברט
ג'ין הנדריקס גרנד קברט
מחיר ל-100 מ"ל - 25.00

הנדריקס גראנד קאברט מתהדר במכלול עשיר של טעמים בהירים המפתים את החושים. נראה כי טעמי פירות האבן, ניחוחות ורדים וג'ין היו שילוב קסום במפעלים המפוארים ביותר בפריז בתחילת המאה ה-20, ו-eaux de vies, שנאפס אפרסק, ליקרים דובדבנים וכדומה היו ה"בעניין" למי שהיה לו האמצעים לחגוג בסגנון מרהיב.

מאסטר המזקק שלנו, האלכימאי והמשוררת הנוזלית לסלי גרייסי שילבה בזריזות את הטעמים הללו לרוח פירותית מרהיבה, שבה פירואטים של פירות אבן דקדנטיים חולקים את הבמה עם עשבי תיבול מתוקים ויוצרים סעודה חושית אלגנטית שהיא מפנקת להפליא ועם זאת קלה כמו משי.

זהו ג'ין בהיר ונועז שיש לו עומק ושכבות טעם עשירים ועם זאת הוא עדיין מרענן וקליל - הוא אידיאלי בקברט גרנד וטוניק של הנדריקס. אם אתם רוצים להיות קצת יותר מפוארים, ה-Hendrick's Grand Cabaret Royale הוא דרך מפנקת לחגיגות אקזוטיות ומשלבת את הקברט הגדול של Hendrick, חמוציות, ליים ומגע של סירופ סוכר שמעליו שמפניה או יין מבעבע לתוספת דקדנס.

 

175.00 ₪
ג'ין הנדריקס אמזוניה ליטר (חסר במלאי)
ג'ין הנדריקס אמזוניה ליטר (חסר במלאי)
מחיר ל-100 מ"ל - 21.00

הנדריקס אמזוניה - מהדורה מיוחדת מיצרנית הג'ין הסקוטית האהובה "הנדריקס", שנוצרה בהשראת נהר האמזונס והצמחים הייחודיים שגדלים בו. הנדריקס אמזוניה מבוסס על המתכון המקורי של ג'ין הנדריקס, בתוספת צמחים ופירות נדירים מאזור האמזונס. התוצאה מציגה את הניחוחות והטעמים הקלאסיים של ג'ין הנדריקס בתוספת ארומות טרופיות שמעניקות לו תווים רעננים נפלאים. מומלץ להגיש את הנדריקס אמזוניה נקי, אך הוא מתאים גם כבסיס לקוקטיילים. הנדריקס אמזוניה מבוסס על המתכון הקלאסי של ג'ין הנדריקס, שההרכב הבוטני שלו כולל פירות הדר, מלפפונים, עלי כותרת של ורדים, זרעי כוסברה, פלפל אקזוטי ועוד, בתוספת פרחים וצמחים שונים שגדלים אך ורק באמזונס. המאסטר דיסטילר של הנדריקס, לסלי גרייסי, ביקרה ביער גשם באמזונס בוונצואלה ב-2013 וחייתה עם שבט מקומי במשך כמה שבועות כדי ללמוד על הפירות ועל הצמחים שגדלים בו.

210.00 ₪
ג'ין אוקסלי לונדון דריי
ג'ין אוקסלי לונדון דריי
מחיר ל-100 מ"ל - 30.00

מותג הג’ין אוקסלי החל להיות מיוצר מ-2009 בהליך ייצור ייחודי ומסקרן במיוחד, תחת תאגיד בקרדי העולמי אשר המזקקה בבעלותו מייצר את הג’ין במזקקת Thames אשר בלונדון. גין אוקסלי מיוצר מהשריית 14 תבלינים למשך 15 שעות, בזכותה ניתן מרבית פרופיל הטעם בתוצאה הסופית. התבלינים הם: ערער, אשכולית, לימון, תפוזים, עוקצנית, ווניל, אניס, שורש אירוס, קקאו, שורש ליקריץ’, זרעי גן עדן, שורש קאסיה, אגוז מוסקט וזרעי כוסברה. לאחר ההשריה מעבירים את הנוזל הרווי בטעם העשיר של התבלינים לשלב הבא בתהליך והוא הזיקוק הייחודי למזקקה שנקרא: זיקוק בוואקום קור – Cold vacuum distillation את התבלינים מניחים במזקקת הוואקום המשתמשת בלחץ אוויר נמוך אשר גורם לבעבוע ולהפיכת הנוזל לאדים בטמפרטורה של 5- מעלות ואחר מכן תהליך עיבוי בטמפרטורה של 100- מעלות והפיכתו חזרה לנוזל. בהשוואה לתהליכי זיקוק הנפוצים המשתמשים בטמפרטורה גבוהה תהליך זה משמר ומשפר את איכויות התבלינים, מדגיש אותם ולא פוגע בהם בתוצאה הסופית.

210.00 ₪
ג'ין סיפסמיט לונדון דריי
ג'ין סיפסמיט לונדון דריי
מחיר ל-100 מ"ל - 25.57

עבור רבים, זהו הביטוי המובהק ביותר של ג'ין לונדון דריי קלאסי ומסורתי. נועז, מורכב וארומטי. חלק מספיק עבור מרטיני קלאסי, אך עם זאת עשיר ומאוזן, מושלם עבור ג'ין אנד טוניק. סיפסמית' היא מיקרו-מזקקה בעלת דודי נחושת ייחודיים לזיקוק ג'ין. המזקקה הוקמה בשנת 2009 בלונדון והיא אחת מארבעת מזקקות הג'ין היחידות הממוקמות בתוך שטח העיר. מזקקה זו ידועה בזכות דוד הזיקוק הייחודי שלה ששמו 'פרודנס', לדוד זה קיבולת נמוכה יחסית לדודי זיקוק, רק כ-300 ליטרים ויש לו צוואר המזכיר בצורתו ברבור והפך איקוני בזכותו. את הג'ין מייצרת המזקקה בצורה מסור־ תית באצוות קטנות מאוד של פחות מ-300 בקבוקים בכל פעם. באף: לונדון דריי קלאסי, ערער, גרידת תפוז, פריחת הדרים ומעט רמזים לשורש אנג'ליקה וליקריץ. בפה: בהתחלה גל חזק של ערער עם אופי עשבוני ולאחר מכן נשטף בים של טעמי הדרים חזקים, קרם לימון, מנדרינות ותפוזים. סיומת של תבלינים מפולפלים עם רמזים דקים לאניס. ג'ין בוטני וחזק ללא השפעות של תזקיק הדגנים ממנו הוא מיוצר. סיומת ארוכה מאוד עם מעט חמימות וטעם שנשא לאורך זמן. 

179.00 ₪
ג'ין גורדונ'ס 1 ליטר
ג'ין גורדונ'ס 1 ליטר
מחיר ל-100 מ"ל - 9.90

ג'ין גורדון - מותג הג'ין המוביל והנמכר בעולם נוסד ב-1769 בלונדון על ידי סקוטי בשם אלכסנדר גורדון . ההקפדה על איכות הזיקוק היתה אחד מאבני הדרך של גורדון בדרך ליצירת סגנון הג'ין הנפוץ כיום הלונדון דריי ג'ין. באותה תקופה רוב היצרנים יצרו ג'ין לא מזוקק היטב, לא טהור ובעל טעמי לוואי שבכדי להסוותם הוסיפו למוצר סוכר. הג'ין של גורדון בזכות איכותו וטוהרתו לא נזקק לתוספת הסוכר וכך נוצר סגנון הג'ין היבש המוכר London Dry Gin . במהלך המאה ה-19 עסקיו של גורדון שגשגו והוא הפך לספק הכמעט בלעדי של המושבות הבריטיות ושל כוחות הצבא (ג'ין נודע כתרופה אפקטיבית נגד מלריה). בשנת 1898 נוצרה שותפות בין חברת גורדון למזקקת ג'ין דומה אחרת , טאנקרי בכך הפכה לחברה עולמית כאשר את מירב ההצלחה בארצות הברית קוצר הטאנקרי. גורדון נושא את תו המלוכה כאשר מונה על ידי המלכה אליזבת והמלכה האם ונחשב כספק בלעדי לחצר המלוכה. ראש חזיר הבר המונצח על התווית הינו הסמל ההיסטורי של השבט גורדון. מומלצת בדרך הקלאסית עם טוניק או עם מיץ תפוזים.

הוא טרנדי, פופולרי ובמיינסטרים הישראלי: קבלו את הג'ין גורדונ'ס

בעשור האחרון זוכה הג'ין לפריחה מחודשת, וממשקאות של גיקים וקשישים במשחקי ברידג' הפכו לדבר הכי טרנדי על הבר, ואם אתם מרגישים שממש נשאבתם לכול עניין הג'ין, כדאי שתכירו את הג'ין גורדונ'ס, הנחשב כיום למותג הג'ין הפופולרי והנמכר ביותר ברחבי העולם! 

מבית חברת מבחר המשקאות מסבירים שהקאמבק שעשו משקאות הג'ין והגעתם למיינסטרים הישראלי נובע מהרבגוניות של המשקה, העלייה במגמת הייצור של הכהילים

הארתיזנליים המיוצרים בדרך המסורתית והמחיר המשתלם. 

הג'ין גורדונ'ס פותח בלונדון במאה ה- 18 על ידי איש עסקים סקוטי בשם אלכסנדר גורדון. מרבית המזקקים באותם הימים ייצרו ג'ין שאינו טהור, שלא זוקק היטב והתאפיין בטעמי לוואי. על מנת להסוות את טעמי הלוואי הללו, נהגו להוסיף לג'ין סוכר בתהליך הייצור.

London Dry Gin

ההקפדה על איכות זיקוק הג'ין היוותה את אחת מאבני הדרך של אלכסנדר גורדון, ולאחר מספר ניסיונות לא מבוטל, הוא הצליח בסופו של דבר להגיע אל הנוסחה הרצויה, הכוללת בתוכה 7 נותני טעם שונים. איכות זיקוק של הג'ין הייתה כה גבוהה שלא נדרשה תוספת סוכר לנטרול טעמי הלוואי. כך למעשה הומצא סגנון הג'ין היבש, המוכר בכינוי

"London Dry Gin". 

בשנת 1769 החל שיווקו של הג'ין גורדונ'ס, ובתוך זמן קצר הפך למשקה המועדף במסבאות שבלונדון, אם בשל טעמו המעודן או מעצם העובדה שניתן היה ללגום ממנו מבלי לערבב אותו במשקה קל לצורך הסוואת טעמי הלוואי. עסקיו של אלכסנדר גורדון פרחו ושגשגו לאורך כל המאה ה- 19, ובשנת 1898 התמזגה חברת גורדון עם מזקקת ג'ין גדולה ששמה Tanqueray.

ג'ין גורדונ'ס פינק

חברות גורדון ו- Tanqueray היו כבר אז מובילות שוק, כך שהמיזוג ביניהן הוביל לתהפוכות של ממש בשוק הג'ין העולמי. ייצור הג'ין גורדונ'ס כולל מספר שלבים כשבשלב הראשון משרים 7 נותני טעם בוטניים באלכוהול טבעי. מדובר בנותני טעם בוטניים שהחברה מקפידה עד היום לשמור אותם בסוד. 

בתום ההשריה מזוקק האלכוהול 3 פעמים בטכניקה של זיקוק דודי מסורתי. על מנת להגיע לחוזק אלכוהולי המבוקש, מדולל התזקיק במים זכים. מותג הג'ין הזה מכיל 37.5% אלכוהול ומתאפיין בארומות ובטעמים של ערער עם מגוון עשבי תיבול. 

גרסה נוספת היא ג'ין גורדונ'ס פינק, המורכב מגרגרי הערער, אנג'ליקה וכוסברה, וניחן במתיקות פירותית טבעית. שני המשקאות הג'ין הללו נחשבים לבחירה מושלמת ללילות הקיץ החמים, בין אם שותים אותו נקי ובין אם משלבים אותו עם טוניק, טוניק לימון או מיץ תפוזים.

 

99.00 ₪
ג'ין לונדון מס' 3 (חסר במלאי)
ג'ין לונדון מס' 3 (חסר במלאי)
מחיר ל-100 מ"ל - 21.43

נאמבר 3 הוא ג'ין איכותי ומרשים אשר מיוצר מאז שנת 2010 על ידי חברת BBR, החברה הוותיקה ביותר באנגליה למסחר ביין ואלכוהול. הוא קרוי על שם כתובתה, רחוב סיינט ג'יימס מספר שלוש בו היא נמצאת יותר משלוש מאות שנים. בשנת 2008 BBR החליטה להתחיל לייצר ג'ין וגייסה לפרויקט מומחה ג'ין בעל שם עולמי, ד"ר דיוויד קלוטון ובנוסף ברמנים מובילים בעולם בתחום הקוקטיילים. המטרה - ליצור את הג'ין המושלם! BBR חיפשו את היצרן הכי מתאים עבור הג'ין שלהם ומצאו אותו במולדתו המקורית של הג'ין בדמות החברה ההולנדית דה קייפר. לאחר 730 ימי עבודה מאומצים הוצג הנאמבר 3. המתכון של נאמבר 3 כולל איזון בין שלושת הטעמים הקלאסיים של ג'ין – ערער, הדר ותבלינים. טעמים אלו מושגים על ידי שימוש בשישה מרכיבים מרחבי העולם: ערער מאיטליה, קליפת תפוז מספרד, קליפת אשכולית מאורוגואי, שורש אנג'ליקה מפולין, זרעי כוסברה מבולגריה והל מגואטמלה והייצור נעשה בדודי הנחושת בני מאה השנים של דה קייפר. נאמבר 3 הוא ג'ין שמתאים לשתייה איך שתרצו - נקי, על קרח, עם טוניק או בקוקטייל קלאסי כמו מרטיני יבש. האף ירקרק ורענן ובעיקר מורגשים ההדרים והערער, מן תחושה של לעמוד באמצע פרדס. בחך באים לידי ביטוי גם התבלינים האחרים עם טעמים אדמתיים ומרירות. זהו ג'ין עוצמתי ומאוזן, שילוב של קלאסיקה לונדונית עם ידע ומומחיות מודרניים.

150.00 ₪
ג'ין גורדונ'ס  700 מ"ל
ג'ין גורדונ'ס 700 מ"ל
מחיר ל-100 מ"ל - 11.29

ג'ין גורדון או גורדונס - מותג הג'ין המוביל והנמכר בעולם נוסד ב-1769 בלונדון על ידי סקוטי בשם אלכסנדר גורדון . ההקפדה על איכות הזיקוק היתה אחד מאבני הדרך של גורדון בדרך ליצירת סגנון הג'ין הנפוץ כיום הלונדון דריי ג'ין. באותה תקופה רוב היצרנים יצרו ג'ין לא מזוקק היטב, לא טהור ובעל טעמי לוואי שבכדי להסוותם הוסיפו למוצר סוכר. הג'ין של גורדון בזכות איכותו וטוהרתו לא נזקק לתוספת הסוכר וכך נוצר סגנון הג'ין היבש המוכר London Dry Gin . במהלך המאה ה-19 עסקיו של גורדון שגשגו והוא הפך לספק הכמעט בלעדי של המושבות הבריטיות ושל כוחות הצבא (ג'ין נודע כתרופה אפקטיבית נגד מלריה). בשנת 1898 נוצרה שותפות בין חברת גורדון למזקקת ג'ין דומה אחרת , טאנקרי בכך הפכה לחברה עולמית כאשר את מירב ההצלחה בארצות הברית קוצר הטאנקרי. גורדון נושא את תו המלוכה כאשר מונה על ידי המלכה אליזבת והמלכה האם ונחשב כספק בלעדי לחצר המלוכה. ראש חזיר הבר המונצח על התווית הינו הסמל ההיסטורי של השבט גורדון. מומלצת בדרך הקלאסית עם טוניק או עם מיץ תפוזים

ג'ין גורדונ'ס: כל מה שלא ידעתם על מותג הג'ין הפופולרי ביותר בעולם

אם תהיתם מהו מותג הג'ין הפופולרי ביותר ברחבי העולם כיום, שהרי אין עוררין על כך שזהו הג'ין גורדונ'ס! אנשי הצוות המקצועי מבית חברת מבחר המשקאות מציינים שאת הג'ין הזה פיתח איש העסקים הסקוטי אלכסנדר גורדון, שהגיע ללונדון במאה ה- 18 במטרה לפתוח מזקקה. 

אלכסנדר גורדון שאף לייצר ג'ין איכותי הרבה מעבר לסטנדרטים המקובלים בשוק באותה התקופה, ובתוך כך גם לבדל את הג'ין שלו. לאחר ניסיונות מרובים, הוא הצליח להגיע אל הנוסחה המבוקשת, המורכבת משבעה נותני טעם שונים. 

בשונה מרוב סוגי הג'ין שנמכרו בשווקים בעת ההיא, הג'ין שאלכסנדר גורדון פיתח לא הכיל סוכר, ובכך, המציא, למעשה, סגנון חדש של ג'ין יבש הידוע בשם "London Dry Gin". 

רקע היסטורי

את הג'ין גורדונ'ס החלו לשווק בשנת 1769, והוא הפך במהרה למבוקש מאוד במסבאות ובמסעדות בלונדון. הג'ין החל לתפוס תאוצה בעיקר בשל העדינות שמאפיינת אותו, וכן מהסיבה שניתן ללגום ממנו מבלי שיעלה הצורך בתוספת של משקה קל בגלל טעמי לוואי.

בשנת 1786 עברה המזקקה לאזור קלרקנוול שבמרכז לונדון, אם בעקבות המיסוי הנמוך כמו גם מקור המים הזכים שהעלו את איכות הג'ין. בשנת 1823 הלך אלכסנדר גורדון לעולמו, והשליטה במזקקה עברה לבנו.

לאורך המאה ה- 19 שגשגו ופרחו עסקיו של גורדון, ובשנת 1898 נוצר מיזוג בין חברת גורדון לבין למזקקת ג'ין גדולה אחרת ששמה Tanqueray. המיזוג בין שתי החברות, שנחשבו כבר אז למובילות שוק, גרם לתהפוכות בתעשיית הג'ין העולמית, ועד היום שולטת החברה הגדולה הזו בשוק הג'ין העולמי.

תהליך הייצור של הג'ין 

הלוגו שמתנוסס מעל לתווית של ג'ין גורדונ'ס הנו ראש חזיר בר. האגדה מספרת שמלך סקוטלנד ניצל מתקיפה של חזיר בר בידי אחד מבני משפחת גורדון. כיום מונצח ראש החזיר על כל מותגי גורדונ'ס, בגאווה רבה כזכר לאותו מקרה היסטורי. 

תהליך הייצור של ג'ין גורדונ'ס מורכב מכמה שלבים. בשלב ההתחלתי משרים באלכוהול טבעי (אלכוהול ראשוני) שבעה נותני טעם בוטניים שהחברה מקפידה לשמור אותם בסוד. בשלב הבא מזקקים את האלכוהול 3 פעמים באמצעות זיקוק דודי מסורתי.

התזקיק מדולל במים זכים כדי להגיע לחוזק אלכוהולי הרצוי. מותג הג'ין הזה ניחן בטעמים וארומות של ערער עם עשבי תיבול ומכיל אלכוהול בשיעור של 37.5%. הדרך הקלאסית והמומלצת לשתות אותו היא עם טוניק או מיץ תפוזים.

 

79.00 ₪
ג'ין סיטאדל (חסר במלאי)
ג'ין סיטאדל (חסר במלאי)
מחיר ל-100 מ"ל - 17.00

סיטאדל ג'ין הוא ג'ין ייחודי המיוצר ב- Maison Ferrand , בית התזקיקים מהמיוחדים והמעניינים בחבל קוניאק.
אלכסנדר גבריאל, המאסטר דיסטילר והבעלים של ,Maison Ferrand בעל תשוקה לתזקיקים ואופן הכנתם, הצליח להחיות שיטות הכנת ג'ין קדומות בהן השתמשו
לפני מאות שנים, עד שבשנת 1996 יוצר לראשונה סיטדל ג'ין – הג'ין הצרפתי הארטיזינלי הראשון מסוגו.
כל שלב בתהליך ההכנה של ג'ין סיטאדל הוא יוצא דופן. החל מבחירת חומר הגלם - החיטה הצרפתית שנבחרת בקפידה, דרך בחירת 19 התבלינים והשורשים המגיעים מרחבי העולם,
ועד תהליך ההשריה המותאם לכל תבלין – כל אלו מתקיימים על מנת להעניק לסיטדל ג'ין את אופיו הייחודי והבלתי מתפשר. פ
טל ערער, קינמון, כוסברה, הל, קליפות לימון ותפוז, שקדים ואגוז מוסקט הם רק חלק מהשורשים המתבלים את סיטאדל ג'ין.
סיטאדל ג'ין הוא הג'ין היחיד שמזוקק בדודי זיקוק בהם מזוקק קוניאק, כאשר כל תהליך הזיקוק מתבצע מעל להבה פתוחה.
ג'ין מאוזן להפליא, עוצמתי אך אלגנטי ומעודן בעל ארומות של ערער והדרים.
מומלץ לשתות ג'ין סיטאדל בתוספת טוניק איכותי עם קרח בקישוט לימון טרי.
44% אלכוהול 

119.00 ₪
ג'ין טנקרי
ג'ין טנקרי
מחיר ל-100 מ"ל - 15.57

ג'ין אנגלי יבש פרמיום. צ'ארלס טנקרי החל לזקק את הג'ין שלו בפינסבורי שמצפון ללונדון כבר ב-1830. ממש באותה שנה המציא איניס קופי האירי את שיטת הזיקוק המתמשך, שנקראת עד היום קופי סטיל או שיטת קופי. טנקרי הקפיד כמו אלכסנדר גורדון על יצור ג'ין טהור יבש ומיוחד לאותה תקופה. לאחר כמה שנים של ניסיונות מצא טנקרי את נוסחת העשבים הסודית שלו והחל ליצר ג'ין משובח. היצוא הראשון שלו הגיע למתיישבים הבריטיים שפשוט לקחו את הג'ין שלו בין שאר כליהם ורכושם. אחרי האיחוד עם גורדון (Gordon's) ב-1898 יועד הטנקרי לשוק האמריקאי וצבר שם מעריצים רבים, מהם פוליטיקאים ואנשי בידור, בעיקר בחוף המערבי. בין מעריציו הידועים ג'ון קנדי, בוב הופ ופרנק סינטרה. הטנקרי מיוצר כיום רק באנגליה תחת מתכון סודי שנעול בכספת בעלת שלושה מנעולים שהמפתחות המתאימים להם נמצאים אצל שלושה אנשים שונים. הג'ין מיוצר עד היום באותם דודי זיקוק ישנים שחלקם תיפקדו עוד בימי צ'ארלס טנקרי עצמו, בהם דוד הזיקוק העתיק המשמש לזיקוק השני שגילו מעל 150 שנה. הטנקרי נחשב לג'ין יבש אך אפשר לומר בנחרצות שטעמו שונה מהסוג היבש של לונדון והוא מגדיר סגנון ג'ין משל עצמו. צורת הבקבוק לקוחה מצורת ברז כיבוי אנגלי מהמאה ה-19 ורשומה כפטנט. ג'ין חזק עם 47% אלכוהול מומלץ כבסיס האולטימטיבי לקוקטייל הדריי מרטיני הקלאסי.

109.00 ₪
ג'ין רוקו
ג'ין רוקו
מחיר ל-100 מ"ל - 22.14

רוקו הינו ג’ין יפני חדש ומקורי מבית סנטורי, (יצרן המותגים היפניים המהוללים כגון ימזאקי והיביקי), אשר מציג את הטעמים והארומות של יפן. פירוש המילה רוקו ביפנית הוא המספר שש. בגלל שישה רכיבים בוטניים יפנים ייחודיים המציינים את ארבעת עונות השנה- עלי ופרחי עץ הסאקורה(דובדבן) מהאביב, עלי תה סנצ’ה וגיוקורו מהקיץ, פלפל סנצ’ו מהסתיו, וקליפות של יוזו מהחורף. בנוסף הג’ין מכיל עוד שמונה מרכיבים בוטניים אשר מזוהים עם ג’ין, כמו: גרגירי ערער, זרעי כוסברה, הל , קינמון ,שורש האנג’ליקה וקליפות הדרים. כל מרכיב בוטני מזוקק בנפרד בכדי למצות את מיטב הארומות והטעמים שלו, וכך גם נשמר האופי הייחודי של כל מרכיב. אוסף המרכיבים הבוטניים המגוונים יוצרים הרמוניה משגעת של ארומות וניחוחות יחודיים ביותר, כיאה לג’ין יפני חדשני ומופלא. הבקבוק בצורת משושה, כאשר על כול פאה מוטבע אחד הרכיבים הייחודיים לג’ין זה. מומלץ לשתיה בכוס היי בול עם קרח בתוספת טוניק ופרוסות ג’ינג’ר טרי

155.00 ₪
ג'ין בומביי 700 מ"ל
ג'ין בומביי 700 מ"ל
מחיר ל-100 מ"ל - 17.00

בומביי ספייר נולד ב- 1950 אך מבוסס על נוסחה עתיקה מ- 1761 שהתגלתה במזקקה ישנה. האמירה אולטרה פרימיום מתייחסת לסטנדרטים המיוחדים שהונחו בבסיס תהליך הייצור, החל מאלכוהול טבעי, המשך בתהליך הזיקוק המיוחד והתבלינים המשתתפים וכלה באריזה, בעיצוב, בתדמית ובטעם. תזקיק של 100% שעורה שזוקק 3 פעמים בסקוטלנד מוכנס אל דוד זיקוק מיוחד ויחיד בעולם הקרוי "CARTER HEAD" המבנה המיוחד של אביק הזיקוק מאפשר אך ורק לאדי אלכוהול נקיים ביותר לעבור דרכו. אדים נקיים אלה עוברים דרך סל נחושת המכיל 10 מרכיבים בוטניים, האדים סופחים את הארומות והטעמים של התבלינים בניגוד למוצרי ג’ין אחרים, בהם התבלינים מושרים ומורתחים ביחד עם האלכוהול. התוצאה נותנת תזקיק עדין בעל עושר רב ובעל איזון. המרכיבים הבוטניים נקנים ברחבי העולם ונבחנים בקפדנות ע"י המסטר דיסטילר של בומביי ספייר, וזאת עפ"י המראה, הארומה ואיכויות השמנים האחרים, ביניהם קליפות לימונים מספרד, שורש אנג’ליקה מסקסוניה, ליקריש מסין, זרעי כוסברה ממרוקו, קציה מהודו סין, שקדים מספרד, גוניפר מאיטליה ועוד. בתום הליך הזיקוק מוזרם הג’ין למיכלי אכסון ומשם לביקבוק, לא בטרם נמהל הג’ין במי מעיין WYRNWY בווילס על מנת לייצב את החוזק האלכוהולי. גם בעיצוב ובתדמית הושקעה מחשבה רבה. הבקבוק התכלכל כצבע אבן ספיר המשדר יחודיות ,יוקרה ואיכות וכן השם בומבי כתזכורת ל"כוכב בומבי" - אבן ספיר במשקל 60 קראט מסרי -לנקה שניתנה במתנה לכוכבת העבר בקולנוע מרי פיקפורד ע"י בעלה דגלאס פיירבנקס. "ג’ין בומביי ספייר" הוא משקה אולטימטיבי בעל שלל ארומות וטעמים, מאוזן בצורה מושלמת, חלק ואלגנטי, המאפשר לשתות אותו בכל צורה או להיות מרכיב אידיאלי בקוקטיילים כגון קוקטייל מרטיני

119.00 ₪
איזה קוקטייל תרצו להכין ?
איזה קוקטייל תרצו להכין ?

מבחר מתכונים לקוקטלים