shoping cart 0

דז'סטיף digestif

דִּיזֶ'סְטִיף (מצרפתית: Digestif; בעברית: אֶפְטָר) הוא שם למשפחה של משקאות אלכוהולים הנשתים בסוף הארוחה. חלקם בעלי טעם מר וחלקם בעלי טעם מתוק, ואחוז האלכוהול בהם משתנה ממשקה למשקה, אך לרוב הוא גבוה.

סנן על פי
אפס סינון
ליקר אמארו מונטנגרו ליטר (חסר במלאי)
ליקר אמארו מונטנגרו ליטר (חסר במלאי)
מחיר ל-100 מ"ל - 16.00

האמרו מיוצר משילוב סודי וייחודי של 40 מרכיבים מרחבי העולם. למשל, קליפות תפוזים מתוקים ומרירים, תפוזי מיני מיובשים, אגוז מוסקט, ציפורן, קינמון, אורגנו, זרעי כוסברה ועוד. את כל המרכיבים הללו קוצצים ומרתיחים במים, כל מרכיב לפי זמן ההרתחה שמתאים לו. במקבילף, מרכיבים נוספים מושרים באלכוהול למשך תקופה של 20-30 ימים, עד שהם הופכים לתמציות טעם אלכוהוליות. לאחר תהליכי זיקוק וערבוב שונים מתקבלות 12 תמציות, כל אחת מיוצרת בדרך שונה. את התמציות הללו מערבבים פעם נוספת על מנת ליצור 6 תווי טעם ברורים, הנמהלים ביחד עם אלכוהול, מים וסוכר. בסופו של התהליך מוסיפים את “הפרס”. הפרס הוא תמצית טעם נוספת המיוצרת בזיקוק קטן של 5 מרכיבי טעם בלבד. התמצית הזו כה חזקה עד רמה שמוסיפים ממנה טיפה אחת בלבד (1 ליטר עבור 15,000 בקבוקי אמארו מונטנגרו). רבים חגגו את הצלחתו של אמארו מונטנגרו לאורך השנים. בשנת 2017 זכה המשקה במדליית פלטינה בקטגוריית הביטר הטוב בעולם של תחרות SIP AWARDS ובמדליית זהב בתחרות

160.00 ₪
סמבוקה מולינרי
סמבוקה מולינרי
מחיר ל-100 מ"ל - 14.67

סמבוקה מולינרי יוצרה לראשונה ב- 1944, על ידי רוקח משקאות בשם אנג'לו מולינרי, שפיתח ידע באשר למיצוי התכונות הטמונות באניס. הסמבוקה שלו פרצה והצליחה עד למעמד של משקה לאומי באיטליה. מולינרי, מותג הסמבוקה הגדול בעולם, הוא היום קובע הסטנדרט בקטגוריה. סמבוקה מולינרי, מיוצרת לפי מתכון סודי, ומבוססת על שמנים המזוקקים מכוכבי אניס, אשר מעניקים לה ארומה אניסית ברורה וטעם "נקי". בשלב השני היא מתובלת בתערובת מיוחדת המכילה מרכיבים ארומטיים טבעיים נוספים. הרכבה של תערובת זו נשמר בקנאות רבה על ידי משפחת מולינרי. למרות חוק מדינה איטלקי האוסר על ציון תארים על גבי בקבוקים, קבע בית משפט, שהמתכון הסודי נחשף בפניו, שסמבוקה מולינרי זכאית להקרא .Sambuca Extra Molinari מולינרי היא כיום הסמבוקה היחידה, ומן המשקאות הבודדים באיטליה המוגדרים מיוחדים במינם. אחת הדרכים הפופולריות להגשת הסמבוקה היא "Con Mosca ", בתוספת 3 פולי קפה, אותם נוהגים להציף בכוס הסמבוקה ולעיתים להצית על מנת לשחרר את ארומות הקפה המשתלבות בטעמי האניס בצורה נעימה

110.00 ₪
אמארו מונטנגרו
אמארו מונטנגרו
מחיר ל-100 מ"ל - 15.00

האמרו מיוצר משילוב סודי וייחודי של 40 מרכיבים מרחבי העולם. למשל, קליפות תפוזים מתוקים ומרירים, תפוזי מיני מיובשים, אגוז מוסקט, ציפורן, קינמון, אורגנו, זרעי כוסברה ועוד. את כל המרכיבים הללו קוצצים ומרתיחים במים, כל מרכיב לפי זמן ההרתחה שמתאים לו. במקבילף, מרכיבים נוספים מושרים באלכוהול למשך תקופה של 20-30 ימים, עד שהם הופכים לתמציות טעם אלכוהוליות. לאחר תהליכי זיקוק וערבוב שונים מתקבלות 12 תמציות, כל אחת מיוצרת בדרך שונה. את התמציות הללו מערבבים פעם נוספת על מנת ליצור 6 תווי טעם ברורים, הנמהלים ביחד עם אלכוהול, מים וסוכר. בסופו של התהליך מוסיפים את “הפרס”. הפרס הוא תמצית טעם נוספת המיוצרת בזיקוק קטן של 5 מרכיבי טעם בלבד. התמצית הזו כה חזקה עד רמה שמוסיפים ממנה טיפה אחת בלבד (1 ליטר עבור 15,000 בקבוקי אמארו מונטנגרו). רבים חגגו את הצלחתו של אמארו מונטנגרו לאורך השנים. בשנת 2017 זכה המשקה במדליית פלטינה בקטגוריית הביטר הטוב בעולם של תחרות SIP AWARDS ובמדליית זהב בתחרות

105.00 ₪
איזה קוקטייל תרצו להכין ?
איזה קוקטייל תרצו להכין ?

מבחר מתכונים לקוקטלים