shoping cart 0

טקילה Tequila

טֶקילה הוא משקה אלכוהולי מזוקק ממשפחת המשקאות הלבנים, המיוצר אך ורק באזורים ספציפיים בחמש מדינות במקסיקו, בעיקר בסביבות העיר טקילה, במדינת חליסקו שבמקסיקו. הטקילה מיוצרת מהליבה של שיח אגבה מדברי, הנקרא אגבה כחולה, והנפוץ במקסיקו. מבין הטקילות הפופלריות בעולם ניתן למצוא באתר את הקלאסה אזול רפוסדו , קסמיגוס אנייחו , דון חוליו רפוסדו , 1800 אנייחו ועוד אחרים. 

סנן על פי
אפס סינון
טקילה רוסטר רוחו אנייחו  אננס מעושן (חסר במלאי)
טקילה רוסטר רוחו אנייחו אננס מעושן (חסר במלאי)
מחיר ל-100 מ"ל - 23.57

טקילה רוסטר רוחו מיוצרת בלב העיר טקילה אשר בחבל חליסקו שבמקסיקו, איזור זה נמצא למרגלות הר געש עתיק. למזקקה יש גישה למערכת מים וולקנית ייחודית, שממנה לוקחים את המים הטהורים ביותר לייצור הטקילה המופלאה שלה. %80 מהאנרגיה הדרושה לכל תהליכי המזקקה מופקת מהשמש, ובעתיד הקרוב המזקקה תגיע גם ל-%100 ,ובכך תכנס למעגל מצומצם מאוד של מזקקות אשר מתקיימות בזכות עצמן. הטקילה מיוצרת מ-%100 אגבה כחולה אשר גדלה באזור טקילה ובאזור לוס אלטוס בחליסקו. את האגבה קוצרים לא לפני שמלאו להם בין 7-6 שנים, כאשר תוחלת הסוכר בפקעת גבוה. פקעות האגבה נקלות למשך 10 שעות, זמן ארוך יותר מהממוצע. הטקילה מיושנת בחביות עץ אלון אשר מעניקות לה ארומות וטעמים ייחודיים. תהליכים אלו יוצרים לבסוף טקילה חלקה ועדינה ויחד עם זאת עוצמתית ומורכבת בטעמיה.

אנייחו אננס - הטקילה המדהימה של רוסטר רוחו אנייחו שבה השרו אננס ספרדי אדום שבושל להעצמת הטעמים. משילוב זה מתקבל משקה עוצמתי ופירותי עם ארומות של עץ, ווניל, עשן עדין ומתקתקות של אננס טרופי, השילוב המושלם.

165.00 ₪
טקילה רוסטר רוחו רפוסדו (חסר במלאי)
טקילה רוסטר רוחו רפוסדו (חסר במלאי)
מחיר ל-100 מ"ל - 20.71

טקילה רוסטר רוחו מיוצרת בלב העיר טקילה אשר בחבל חליסקו שבמקסיקו, איזור זה נמצא למרגלות הר געש עתיק. למזקקה יש גישה למערכת מים וולקנית ייחודית, שממנה לוקחים את המים הטהורים ביותר לייצור הטקילה המופלאה שלה. %80 מהאנרגיה הדרושה לכל תהליכי המזקקה מופקת מהשמש, ובעתיד הקרוב המזקקה תגיע גם ל-%100 ,ובכך תכנס למעגל מצומצם מאוד של מזקקות אשר מתקיימות בזכות עצמן. הטקילה מיוצרת מ-%100 אגבה כחולה אשר גדלה באזור טקילה ובאזור לוס אלטוס בחליסקו. את האגבה קוצרים לא לפני שמלאו להם בין 7-6 שנים, כאשר תוחלת הסוכר בפקעת גבוה. פקעות האגבה נקלות למשך 10 שעות, זמן ארוך יותר מהממוצע. הטקילה מיושנת בחביות עץ אלון אשר מעניקות לה ארומות וטעמים ייחודיים. תהליכים אלו יוצרים לבסוף טקילה חלקה ועדינה ויחד עם זאת עוצמתית ומורכבת בטעמיה.

רפוסדו - מיושנת בין חודשיים ל-6 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי שהכיל לפני כן קוניאק. היישון בחביות אלה מעניק לטקילה צבע ברונזה עמוק, יחד עם ארומות של ווניל, עץ ובאטר סקוץ׳.

145.00 ₪
טקילה רוסטר רוחו בלנקו (חסר במלאי)
טקילה רוסטר רוחו בלנקו (חסר במלאי)
מחיר ל-100 מ"ל - 18.43

טקילה רוסטר רוחו מיוצרת בלב העיר טקילה אשר בחבל חליסקו שבמקסיקו, איזור זה נמצא למרגלות הר געש עתיק. למזקקה יש גישה למערכת מים וולקנית ייחודית, שממנה לוקחים את המים הטהורים ביותר לייצור הטקילה המופלאה שלה. %80 מהאנרגיה הדרושה לכל תהליכי המזקקה מופקת מהשמש, ובעתיד הקרוב המזקקה תגיע גם ל-%100 ,ובכך תכנס למעגל מצומצם מאוד של מזקקות אשר מתקיימות בזכות עצמן. הטקילה מיוצרת מ-%100 אגבה כחולה אשר גדלה באזור טקילה ובאזור לוס אלטוס בחליסקו. את האגבה קוצרים לא לפני שמלאו להם בין 7-6 שנים, כאשר תוחלת הסוכר בפקעת גבוה. פקעות האגבה נקלות למשך 10 שעות, זמן ארוך יותר מהממוצע. הטקילה מיושנת בחביות עץ אלון אשר מעניקות לה ארומות וטעמים ייחודיים. תהליכים אלו יוצרים לבסוף טקילה חלקה ועדינה ויחד עם זאת עוצמתית ומורכבת בטעמיה.

בלאנקו- טבעית ולא מיושנת, עדינה וחלקה, מושלמת למרגריטות ודרינקים מבוססים טקילה.

129.00 ₪
איזה קוקטייל תרצו להכין ?
איזה קוקטייל תרצו להכין ?

מבחר מתכונים לקוקטלים