צ'ויה וסאקה
סָאקֵה הוא משקה אלכוהולי יפני העשוי מאורז. סאקה מתייחס למשקאות שונים בהתאם למקום. באי קיושו, סאקה הוא אלכוהול מזוקק מתפוחי אדמה בעוד שבאוקינאווה, הסאקה עשוי מקנה סוכר אך שם גם משקאות המזוקקים מאורז ארוך-גרגרים יקראו בשם סאקה. יין האורז הידוע במערב כסאקה מכונה ביפנית ניהונשו - "אלכוהול יפני". צ'ויה הינו שיכר שזיפים עם פרי העובר תהליך דומה לזה של בירה, בו למעשה השיכר נוצר מהתססת הסוכר שבשזיפים לאלכוהול. צ'ויה מכיל בתוכו שזיפים מיובשים אכילים.