shoping cart 0

מה חדש ?

סנן על פי
אפס סינון
יין אדום ניקולאס בושנדאל
יין אדום ניקולאס בושנדאל
מחיר ל-100 מ"ל - 15.33

רוב הענבים מגיעים מהכרמים המובחרים ביותר של היקב, באזורים גבוהים יחסית וקרירים של סטלנבוש, עם אחוז קטן מסוורטלנד. הפרי הזה הוא היסוד ליין אלגנטי זה.

58% שיראז, 14% פטי ורדו, 10% קברנה סוביניון, 8% מאלבק ו3%- קברנה פרנק.

עם הגעת הענבים ליקב הם עוברים מיון ידני קפדני. כל חלקה מטופלת בנפרד, ויניפיקציה במכלי פלדה מבוקרי טמפרטורה, כולל תסיסה מאלו-לאקטית. לאחר מכן היין עובר להשבחה

של 16 חודשים בחביות אלון צרפתי קטנות, מתוכן 20% חדשות והיתר בנות שנתיים עד 4 שנים. רק המכלים הטובים ביותר מגיעים לבלנד הסופי. היין נקרא על שם Lanoy de Nicolas, פליט צרפתי הוגנוטי שהגיע לכף ב1688- עם הורי, ושהיה אחד מחלוצים המייסדים של בושנדאל. זהו בלנד מורכב שמסותת למופת: יין עם ריכוז פרי ועומק מרשימים.

באף - ניחוחות של שזיפים ועוגת היער השחור, לצד דובדבן ומוקה. הטאנינים משולבים היטב ובשלים, בחיך הוא מלא ובנוי היטב עם פיניש מרשים ואלגנטי להפליא.

מומלץ לצד מנות בשריות בעישון או צלייה איטיים, או סטייק מובחר.

115.00 ₪
ווייט טוליפ לבן
ווייט טוליפ לבן
מחיר ל-100 מ"ל - 9.20

בשני הכרמים נבצרו הענבים באופן ידני והענבים הובלו בקירור ליקב, עם הגעתם הם מוינו באופן ידני ומבוקר. כלזן נסחט ורק הנוזל החופשי )Run Free )הועבר להמשך

תסיסה כאשר כל זן תוסס בנפרד במיכל אינוקס מבוקר טמפרטורה. התסיסה נעשתה בעזרת שימוש בשמריםמתורבתים המותאמים לזנים ארומטיים ובטמפרטורה

נמוכה על מנת לשמור על דיוק ומיצוי אופטימאלי של הפוטנציאל הגלום בענבים. בתום תהליך התסיסה עברו היינות תהליכי שפייה הצללה וייצוב עדינים על מנת לא

לפגוע בארומות הייחודיות להם. ממסך ייחודי של שני זנים השונים באופיים:גוורצטרמינר פרחוני ומתקתק וסוביניון בלאן עשבוני רענן וחמצמץ:

צבעו זהוב בהיר, באף פירות טרופים, פרי הדר ופריחת יסמין. בחיך מתגברים גויאבה, אשכוליות וליצ'י, על רקע סיומת עשבונית, מרירה ומרעננת. יין אפריטיף נהדר,

שיכול להתאים לבדו לערב עם חברים, או לצד נשנושים אסייאתיים כמו גיוזה שרימפס או רול סושי איכותי.

69.00 ₪
פט נאט רוזה דלתון (חסר במלאי)
פט נאט רוזה דלתון (חסר במלאי)
מחיר ל-100 מ"ל - 11.87

מקור הענבים בבציר מוקדם מאד של זינפנדל, עם השלמה של הזנים האחרים ( זינפנדל 85% סירה וגרנאש - 12% ו3%- מוסקט אלכסנדרוני ) מכרמי היקב. בציר ידני בלבד. 

סחיטה באשכולות שלמים מיד עם הגיעם ליקב. תסיסה במכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה, כאשר לפני סיומה היין עובר שפייה כדי להוציא את רוב השמרים מהיין. בעודו קר וצלול ברובו, מוסיפים לו תערובת של מעט תירוש מתוק שמכיל שמרי פרא ומבקבקים אותו. היין מסיים את התסיסה בבקבוק וכך מקבל גיזוז עדין. ליין שארית קלה של שמרים בבקבוק.

צבעו ורוד מסטיק, ארומטי ופרחוני. בחיך מורגש יובש וחמיצות חדה. ליין טעמים של תפוז דם, אוכמניות, פטל וחמוציות על רקע דונג דבורים ופרחים - שמגיעים מהמוסקט. גיזוז נעים וסיומת מרעננת. מושלם לפיקניק, כאפריטיף במסיבות או כמרכיב לקוקטיילים )למשל עם מיץ תפוזים(. ילווה נהדר צלחת גבינות ופירות, אפריטיף לצד מנות ראשונות צמחוניות או עם דגים.  

 

89.00 ₪
תל שיפון געש 20
תל שיפון געש 20
מחיר ל-100 מ"ל - 30.53

געש 2020 - הבוקה מורכב, עם שכבות ורבדים ארומטיים שונים של פירות יער ופירות קיץ, אדמת יער לחה, קפה קלוי ווניל. בחך זהו יין רחב ועשיר עם גוף מלא, סיומת ארוכה ומענגת, והמון נוכחות. יין למרחקים ארוכים שמיוצר במהדורה מוגבלת בשנות בציר מרגשות בלבד. מקור הפרי בשורות המובחרות ביותר כרמים של תל שיפון, שניטעו בגובה 915 מטר מעל פני הים, בין חמישה הרי געש כבויים וחבויים בנוף פרא - חלק מקו התלים הגעשי שבצפון רמת הגולן. אדמת הבזלת עשירה בברזל ובמינרלים. הגפנים ניטעו בכיוון צפון–דרום ונהנים מטמפ' קרירות יותר בקיץ בזכות הגובה הרב שמאפשר הבשלה מתונה ורציפה. בחורף הגפנים זוכות למזג אוויר קר במיוחד שמלווה בכמה אירועי שלג, לעיתים משמעותיים מאוד, שמספקים מנות קור רבות ומשפיעים על התעוררות אחידה באביב. חקלאות ברת–קיימא, אחראית ושקולה תוך התערבות מינימלית ומכבדת את הסביבה. סירה (53%), קברנה סוביניון (40%), קברנה פרנק (7%).

229.00 ₪
לה ברנרדין שטונף דו פאפ שפוטייה
לה ברנרדין שטונף דו פאפ שפוטייה
מחיר ל-100 מ"ל - 28.67

זן/זני ענבים: מיזוג זני הענבים מאפיין את הכינוי Châteauneuf-du-Pape. באדום "לה ברנרדין", גרנאש הוא הענב העיקרי המשמש בתערובת, עם שיעור קטן יותר של סירה ומורבדר. הגרנאש הוא זן ענבים המביא מתיקות טבעית לבלנד, המעניק ליין אלגנטיות, טאנינים משיי ועדינות רבה. ויניפיקציה: הכינוי Châteauneuf-du-Pape מייצר יינות שהם בלנדים של זני ענבים שונים, לכן, הוויניפיקציה תלויה בענבים המרכיבים ובזנים שלהם. הוויניפיקציה המסורתית מתבצעת במיכלי בטון סגורים. תקופת השקיה נמשכת בדרך כלל כ-3 שבועות, בטמפרטורה גבוהה כדי להבטיח מיצוי מקסימלי של צבע וטאנינים. בציר: הענבים נבחרים בקפידה במהלך הבציר. חובה לקבל את הכינוי, מיון זה מאפשר לקבל את אשכולות הענבים הטובים ביותר. יישון: היישון מתבצע במיכלי בטון למשך 15 חודשים על מנת להבטיח חמצון טוב של היין, השומר על טריותו וריחותיו. אף: מורכב ועדין, דומדמניות שחורות ושזיף ואחריהם קפה קלוי וקינמון, דובדבן, דובדבן מורלו.

215.00 ₪
ריוחה גראן רזרבה ויניה אראנה , לה ריוחה אלטה (חסר במלאי)
ריוחה גראן רזרבה ויניה אראנה , לה ריוחה אלטה (חסר במלאי)
מחיר ל-100 מ"ל - 28.00

מקור הטמפראניו בכרמים לאס קוובאס, אל פאלו ולאס מונחאס )Las and Palo El, Cuevas Las מאוחר יותר באחוזת מונטצ'ילו בפואנמאיור. Monjas)ברודנזו. הגרסיאנו נבצר כ-20 יום הבציר ידני בתיבות קטנות, שמובלות בקירור ליקב. התסיסה האלכוהולית מתקיימת במכלי פלדה מבוקרי טמפרטורה, ונמשכת קרוב ל-3 שבועות. לאחר התסיסה המאלו-לאקטית, נבחרים היינות השונים שירכיבו את וינייה אראנה, ומועברים לחביות אלון אמריקאי שמיוצרות בלה ריוחה אלטה, וגילן הממוצע 5.4 שנים. הם משביחים בחביות אלה משך 3 שנים, עם שפייה ידנית מסורתית בלבד מדי חצי שנה. היין מבוקבק ונשמר במרתפי היקב עוד מעל שנתיים לפני השיווק. זהו יין מלא חיים ונקי, צבעו אדום כהה ושוליו ורודים. ארומות אינטנסיביות של דומדמניות ופטל, אוכמניות ושזיפים בשלים, על רקע תיבול של וניל, ציפורן, קפה, קרמל ובריוש. בחיך הוא משיי ומאוזן להפליא, עם טאנינים בשלים ומתקתקים. מורכבות ועומק יוצאי דופן שאופייניים ליינות קלאסיים מהסוג הזה. ליווי מושלם לארוחות בשרים מושקעות, לדגים מתובלים או לצד קינוחי שוקולד ופירות יער. בלנד של %94 טמפראניו ו-%6 גרסיאנו  

210.00 ₪
צ’לו אפסיונמנטה ונטו
צ’לו אפסיונמנטה ונטו
מחיר ל-100 מ"ל - 8.67

 מתוך תרבות היין העשירה של מחוז בריצ’י, האדמות העשירות ואזורי הקרקע המגוונים מייצרים את סדרת היינות הקלאסית 1908 של יקב Cielo. בשיתוף מלא תשוקה עם מגדלי הגפנים, בלנד מנצח של זני ענבים אדומים הופך את Appassionatamente לעדות של ייצור יין נהדר. היין מיוצר בשיטת אפסימנטו האופיינית לאזור ונטו האיטלקי. במסגרת תהליך הייצור עוברים הענבים ייבוש על מחצלות עץ, מותססים ובסיום שלב התסיסה עוברים ליישון בחביות מסורתיות מעץ אלון צרפתי. היין מכונה גם סופר ונטו מאחר והוא מיוצר מענבים לא שגרתיים בתוך תרבות היין העשיר באזור. 

 בלנד של מרלו, קורבינה וסנג’ובזה יוצרים יין אדום עמוק עם טעמים מורכבים שהוא כולו תשוקה. מומלץ להגיש את היין בטמפרטורה של 16-18 מעלות צלזיוס, לצד מנות פסטה, בשרים על הגריל וגבינות בשלות. צבע: צבע אדום עמוק. ארומה: מלא בניחוח של פירות אדומים בשלים ותבלינים. טעם: מלא, גדול ועגול עם תווי טעם של פירות אדומים בשלים.

65.00 ₪
דומיין דה סנשו שאטונף דו פאפ
דומיין דה סנשו שאטונף דו פאפ
מחיר ל-100 מ"ל - 25.20

גרנאש נואר - דם החיים של Châteauneuf. חם, חזק ומתוק. טעמים של דומדמניות שחורות ופטל שחור, דובדבן, שזיף אדום ותות. פלפל שחור ארומטי, לבנדר, טימין וליקריץ.

סירה - סגול עמוק ומשחיר. מבושם, מפתה ומהורהר. פירות יער דמויי ריבה, עשירים, לעיסים. תווים של זפת, עשן, בייקון, שוקולד ולפעמים סיגליות.

Mourvèdre - עפיצי, גמי, בשרני ומתובל. טעמים של פטל שחור, ציפורן, טבק ועור.

47% גרנאש נואר, 32% סירה, 19% מורוודר, 2% cinsault-vaccarèse

גרנאש עשוי לשלוט, אבל סירה ומורודר מספקים איזון ומבנה. היכן שהגרנאש במיטבו כשהוא בשל, שני אלו מאזנים את רמות האלכוהול הגבוהות שלו. במקום בו לגרנאש יש צפיפות של טאנינים שנותנת תחושה עגולה ומלאה, שני אלו נותנים מבנה. סירה גם מעניקה צבע וגוף, כמו מורוודר מעניק קלאסה וחיות שמעניינת למדי לבקבוק הסופי.

אף - עז ומלא הבעה עם ניחוחות צעירים הנשלטים על ידי פרי טרי (פטל ודובדבן), מתובל בעדינות ומועצם על ידי ריח אלון.

חך - שופע, רענן ופירותי עם דומדמניות שחורות בשלות, פטל ודובדבן חמוץ ריבה. מאוזן היטב עם טעמים חריפים (ליקריץ ופלפל). מורכב, עם תווי שרף רכים ומגע של עץ אלון.

פיניש - טאנינים עדינים למרקם חלק והרמוני מאוד.

189.00 ₪
ווברה רזרב פריבה 'ברוט אקסטרם', מארק ברדיף (חסר במלאי)
ווברה רזרב פריבה 'ברוט אקסטרם', מארק ברדיף (חסר במלאי)
מחיר ל-100 מ"ל - 12.67

היין הזה מיוצר רק בבצירים הטובים ביותר, מהחלקות הטובות ביותר שנטועות על קרקע גירית בווברה. מדובר ביין מלא קסם, עשיר בניואנסים, שלו אישיות ייחודית משל עצמו. הוא מתובל ועשיר בחיך, כולל שלל רמזים לחבושים, בריוש וריבת שסק. ילווה מנות ראשונות מעודנות, מנות של דגים נאים, וגם ישמש כאפריטיף יוצא דופן. הכרמים ממוקמים בווברה ובכפר ורנו-סור-ברן בחשיפה צפון/דרום ועל (Vernou-sur-Brenne) קרקע סלעית על שכבת חימר. צפיפות הנטיעה גבוהה יחסית, והגפנים מודלות בשיטת גביע, מה שמחייב עבודה ידנית בלבד. הבציר מתקיים באוקטובר, תוך מיון אינטנסיבי בכרמים וביקב. סחיטה פנאומטית וסלקציה קפדנית של התירוש שמיועד ליין זה. תסיסה מבוקרת טמפרטורה שנמשכת כחודש. לאחר מכן נבחרים היינות הטובים ביותר, שלהם מוסיפים כ 10%- של יינות רזרב. תסיסה והשבחה על המשקעים במרתפי היקב, בני למעלה מאלף שנים, במשך שנתיים וחצי. אין הוספה של סוכר/דוזאז'.

95.00 ₪
איזה קוקטייל תרצו להכין ?
איזה קוקטייל תרצו להכין ?

מבחר מתכונים לקוקטלים