shoping cart 0

חדש באתר

סנן על פי
אפס סינון
ג'ין הנדריקס גרנד קברט
ג'ין הנדריקס גרנד קברט
מחיר ל-100 מ"ל - 25.00

הנדריקס גראנד קאברט מתהדר במכלול עשיר של טעמים בהירים המפתים את החושים. נראה כי טעמי פירות האבן, ניחוחות ורדים וג'ין היו שילוב קסום במפעלים המפוארים ביותר בפריז בתחילת המאה ה-20, ו-eaux de vies, שנאפס אפרסק, ליקרים דובדבנים וכדומה היו ה"בעניין" למי שהיה לו האמצעים לחגוג בסגנון מרהיב.

מאסטר המזקק שלנו, האלכימאי והמשוררת הנוזלית לסלי גרייסי שילבה בזריזות את הטעמים הללו לרוח פירותית מרהיבה, שבה פירואטים של פירות אבן דקדנטיים חולקים את הבמה עם עשבי תיבול מתוקים ויוצרים סעודה חושית אלגנטית שהיא מפנקת להפליא ועם זאת קלה כמו משי.

זהו ג'ין בהיר ונועז שיש לו עומק ושכבות טעם עשירים ועם זאת הוא עדיין מרענן וקליל - הוא אידיאלי בקברט גרנד וטוניק של הנדריקס. אם אתם רוצים להיות קצת יותר מפוארים, ה-Hendrick's Grand Cabaret Royale הוא דרך מפנקת לחגיגות אקזוטיות ומשלבת את הקברט הגדול של Hendrick, חמוציות, ליים ומגע של סירופ סוכר שמעליו שמפניה או יין מבעבע לתוספת דקדנס.

 

175.00 ₪
לאנסון בלאק לייבל ברוט שמפניה
לאנסון בלאק לייבל ברוט שמפניה
מחיר ל-100 מ"ל - 23.87

לה בלאק לייבל ברוט חייב את שמו האיקוני לויקטור לנסון שנתן אותו ב-1937, הן כהוכחה לפתיחות לעולם והן כמחווה לחצר המלכותית של אנגליה שלנסון מספקת מאז 1900. הסגנון האותנטי של לה בלאק Label Brut עשוי מלוח עשיר ומגוון של יינות המדגיש את המגוון המלא של טרואר שמפניה. השיטה שלנו נשארת נאמנה למקורות השמפניה - לרוב ללא תסיסה מלולקטית - משדרת רעננות ייחודית. הבחירה המוקפדת של הקרוס - כולל אבני יסוד היסטוריות כמו דיזי, ורזנאי או טרפאיל - והנוכחות החזקה של יינות רזרבה משמרים את קביעות הסגנון לאורך השנים. תהליך היישון הארוך, ארוך פי שלושה מהדרישות הרשמיות של הכינוי, מאפשר ל-Le Black Label Brut לשלב בצורה מושלמת גם בגרות וגם חיוניות. הרעננות והאלגנטיות שלו יפתו גם את החובב הנמרץ וגם את האנינים המנוסים ביותר. לה בלאק לייבל ברוט מחמיא בצורה מושלמת לאפריטיף, לרגע יקר משותף עם מי שחשוב ולאותן ההנאות הקטנות של חיי היומיום

העין: הצבע בהיר וברור עם הדגשות ענברי ופיצוץ של בועות עדינות.

האף: תווים פירותיים של אגס וויליאם, תפוח ופירות הדר מחמיאים לניחוחות של מאפים טריים.

בחך: זרי פרחים של פרי בוסתן בשל, קלמנטינה, לימון ואשכולית מרעננים את החך ומעניקים תחושה רעננה. תווים של בריוש ופירות יבשים מוסיפים נופך של בגרות.

179.00 ₪
ליקר קרמה די פיסטצ'יו וילה קרדאה 500 מ"ל
ליקר קרמה די פיסטצ'יו וילה קרדאה 500 מ"ל
מחיר ל-100 מ"ל - 11.00

גלה את המתיקות העוטפת של קרם פיסטוק וילה קרדה, ליקר טעים שחוגג את אחד האגוזים האהובים ביותר, הפיסטוק. ארוז בבקבוק אלגנטי של 50 קל''ל, ליקר זה מייצג תענוג אמיתי לחיך, מושלם ליהנות ממנו לבד או כמרכיב מעודן בקוקטיילים וקינוחים.

קרם פיסטוק וילה קרדה מיוצר תוך תשומת לב אומנותית, תוך שימוש בפיסטוקים איכותיים שנבחרו בקפידה. התוצאה היא קרם בעל צבע ירוק בהיר ועקביות חלקה וקטיפתית. בחיך הוא בולט באיזון המושלם שלו בין מתיקות לטעמים עשירים של פיסטוק, עם גימור מתמשך נעים שמזמין לגימה שנייה.

אידיאלי להגשה קר, קרם פיסטוק זה מצוין למערכת העיכול או כבסיס ליצירת קוקטיילים מתוחכמים. הוא גם בחירה מצוינת להעשרת גלידה או כציפוי על עוגות גבינה או מאפים טריים.

הקפדה בבחירת המרכיבים והתשוקה בייצור הופכים את קרם פיסטוק וילה קארדה למוצר באיכות מעולה, פינוק אמיתי לרגעים מיוחדים. בין אם לאחר ארוחת ערב עם חברים או כמתנה מעודנת, הביאו מגע של קלאסה וטעם למזווה שלכם עם קרם פיסטוק וילה קרדה.

55.00 ₪
ליקר קרמה די לימונצ'לו וילה קרדאה 500 מ"ל
ליקר קרמה די לימונצ'לו וילה קרדאה 500 מ"ל
מחיר ל-100 מ"ל - 11.00

קרם וילה קרדה לימונצ'לו הוא ליקר מתוק וקטיפתי שלוכד את המהות שטופת השמש של לימונים ים תיכוניים. הלימונצ'לו האיכותי הזה, שמקורו מהאזור הציורי של וילה קארדה, מיוצר בשיטות מסורתיות, ומבטיח גם טריות וגם טעם אותנטי.

המתכון הייחודי של וילה קרדה משלב את הארומה העזה של לימונים טריים, שנבחרו ביד ולא מטופלים, עם המתיקות הקרמית של החלב. מבחר מרכיבים קפדני זה חיוני ליצירת קרם עם איזון מושלם בין החומציות התוססת של הלימון לבין הקרמיות העדינה העוטפת את החך. עם אחוז אלכוהול של 17%, קרם וילה קרדה לימונצ'לו מציע חווית טעימה אלכוהולית בינונית, המתאימה לרגעי צריכה שונים, מאפרטיף ועד לאחר ארוחת ערב.

מבחינה ויזואלית, הליקר מציג צבע צהוב חיוור רך ומזמין. באף מופיעים מיד תווים מתוקים והדרים, בעוד הטעם הוא פיצוץ של רעננות לימון, מאוזנת במתיקות חלבית שממתנת את הגרידה החומצית.

מוגש קר, קרם לימונצ'לו זה מושלם להנאה בפני עצמו או כמרכיב בקוקטיילים חדשניים המחפשים מגע איטלקי אותנטי. בנוסף, זה יכול להיות מלווה מצוין לכפית קינוחים או פירות טריים.

אם אתם רוצים טעם אותנטי של מסורת קונדיטוריה ים תיכונית עם טוויסט מודרני, קרם לימונצ'לו וילה קארדה הוא ללא ספק בחירה מצוינת.

55.00 ₪
ג'ין הנדריקס אמזוניה ליטר (חסר במלאי)
ג'ין הנדריקס אמזוניה ליטר (חסר במלאי)
מחיר ל-100 מ"ל - 21.00

הנדריקס אמזוניה - מהדורה מיוחדת מיצרנית הג'ין הסקוטית האהובה "הנדריקס", שנוצרה בהשראת נהר האמזונס והצמחים הייחודיים שגדלים בו. הנדריקס אמזוניה מבוסס על המתכון המקורי של ג'ין הנדריקס, בתוספת צמחים ופירות נדירים מאזור האמזונס. התוצאה מציגה את הניחוחות והטעמים הקלאסיים של ג'ין הנדריקס בתוספת ארומות טרופיות שמעניקות לו תווים רעננים נפלאים. מומלץ להגיש את הנדריקס אמזוניה נקי, אך הוא מתאים גם כבסיס לקוקטיילים. הנדריקס אמזוניה מבוסס על המתכון הקלאסי של ג'ין הנדריקס, שההרכב הבוטני שלו כולל פירות הדר, מלפפונים, עלי כותרת של ורדים, זרעי כוסברה, פלפל אקזוטי ועוד, בתוספת פרחים וצמחים שונים שגדלים אך ורק באמזונס. המאסטר דיסטילר של הנדריקס, לסלי גרייסי, ביקרה ביער גשם באמזונס בוונצואלה ב-2013 וחייתה עם שבט מקומי במשך כמה שבועות כדי ללמוד על הפירות ועל הצמחים שגדלים בו.

210.00 ₪
ג'ין אוקסלי לונדון דריי
ג'ין אוקסלי לונדון דריי
מחיר ל-100 מ"ל - 30.00

מותג הג’ין אוקסלי החל להיות מיוצר מ-2009 בהליך ייצור ייחודי ומסקרן במיוחד, תחת תאגיד בקרדי העולמי אשר המזקקה בבעלותו מייצר את הג’ין במזקקת Thames אשר בלונדון. גין אוקסלי מיוצר מהשריית 14 תבלינים למשך 15 שעות, בזכותה ניתן מרבית פרופיל הטעם בתוצאה הסופית. התבלינים הם: ערער, אשכולית, לימון, תפוזים, עוקצנית, ווניל, אניס, שורש אירוס, קקאו, שורש ליקריץ’, זרעי גן עדן, שורש קאסיה, אגוז מוסקט וזרעי כוסברה. לאחר ההשריה מעבירים את הנוזל הרווי בטעם העשיר של התבלינים לשלב הבא בתהליך והוא הזיקוק הייחודי למזקקה שנקרא: זיקוק בוואקום קור – Cold vacuum distillation את התבלינים מניחים במזקקת הוואקום המשתמשת בלחץ אוויר נמוך אשר גורם לבעבוע ולהפיכת הנוזל לאדים בטמפרטורה של 5- מעלות ואחר מכן תהליך עיבוי בטמפרטורה של 100- מעלות והפיכתו חזרה לנוזל. בהשוואה לתהליכי זיקוק הנפוצים המשתמשים בטמפרטורה גבוהה תהליך זה משמר ומשפר את איכויות התבלינים, מדגיש אותם ולא פוגע בהם בתוצאה הסופית.

210.00 ₪
ג'ין סיפסמיט לונדון דריי
ג'ין סיפסמיט לונדון דריי
מחיר ל-100 מ"ל - 25.57

עבור רבים, זהו הביטוי המובהק ביותר של ג'ין לונדון דריי קלאסי ומסורתי. נועז, מורכב וארומטי. חלק מספיק עבור מרטיני קלאסי, אך עם זאת עשיר ומאוזן, מושלם עבור ג'ין אנד טוניק. סיפסמית' היא מיקרו-מזקקה בעלת דודי נחושת ייחודיים לזיקוק ג'ין. המזקקה הוקמה בשנת 2009 בלונדון והיא אחת מארבעת מזקקות הג'ין היחידות הממוקמות בתוך שטח העיר. מזקקה זו ידועה בזכות דוד הזיקוק הייחודי שלה ששמו 'פרודנס', לדוד זה קיבולת נמוכה יחסית לדודי זיקוק, רק כ-300 ליטרים ויש לו צוואר המזכיר בצורתו ברבור והפך איקוני בזכותו. את הג'ין מייצרת המזקקה בצורה מסור־ תית באצוות קטנות מאוד של פחות מ-300 בקבוקים בכל פעם. באף: לונדון דריי קלאסי, ערער, גרידת תפוז, פריחת הדרים ומעט רמזים לשורש אנג'ליקה וליקריץ. בפה: בהתחלה גל חזק של ערער עם אופי עשבוני ולאחר מכן נשטף בים של טעמי הדרים חזקים, קרם לימון, מנדרינות ותפוזים. סיומת של תבלינים מפולפלים עם רמזים דקים לאניס. ג'ין בוטני וחזק ללא השפעות של תזקיק הדגנים ממנו הוא מיוצר. סיומת ארוכה מאוד עם מעט חמימות וטעם שנשא לאורך זמן. 

179.00 ₪
טקילה רוסטר רוחו אנייחו  אננס מעושן (חסר במלאי)
טקילה רוסטר רוחו אנייחו אננס מעושן (חסר במלאי)
מחיר ל-100 מ"ל - 23.57

טקילה רוסטר רוחו מיוצרת בלב העיר טקילה אשר בחבל חליסקו שבמקסיקו, איזור זה נמצא למרגלות הר געש עתיק. למזקקה יש גישה למערכת מים וולקנית ייחודית, שממנה לוקחים את המים הטהורים ביותר לייצור הטקילה המופלאה שלה. %80 מהאנרגיה הדרושה לכל תהליכי המזקקה מופקת מהשמש, ובעתיד הקרוב המזקקה תגיע גם ל-%100 ,ובכך תכנס למעגל מצומצם מאוד של מזקקות אשר מתקיימות בזכות עצמן. הטקילה מיוצרת מ-%100 אגבה כחולה אשר גדלה באזור טקילה ובאזור לוס אלטוס בחליסקו. את האגבה קוצרים לא לפני שמלאו להם בין 7-6 שנים, כאשר תוחלת הסוכר בפקעת גבוה. פקעות האגבה נקלות למשך 10 שעות, זמן ארוך יותר מהממוצע. הטקילה מיושנת בחביות עץ אלון אשר מעניקות לה ארומות וטעמים ייחודיים. תהליכים אלו יוצרים לבסוף טקילה חלקה ועדינה ויחד עם זאת עוצמתית ומורכבת בטעמיה.

אנייחו אננס - הטקילה המדהימה של רוסטר רוחו אנייחו שבה השרו אננס ספרדי אדום שבושל להעצמת הטעמים. משילוב זה מתקבל משקה עוצמתי ופירותי עם ארומות של עץ, ווניל, עשן עדין ומתקתקות של אננס טרופי, השילוב המושלם.

165.00 ₪
טקילה רוסטר רוחו רפוסדו (חסר במלאי)
טקילה רוסטר רוחו רפוסדו (חסר במלאי)
מחיר ל-100 מ"ל - 20.71

טקילה רוסטר רוחו מיוצרת בלב העיר טקילה אשר בחבל חליסקו שבמקסיקו, איזור זה נמצא למרגלות הר געש עתיק. למזקקה יש גישה למערכת מים וולקנית ייחודית, שממנה לוקחים את המים הטהורים ביותר לייצור הטקילה המופלאה שלה. %80 מהאנרגיה הדרושה לכל תהליכי המזקקה מופקת מהשמש, ובעתיד הקרוב המזקקה תגיע גם ל-%100 ,ובכך תכנס למעגל מצומצם מאוד של מזקקות אשר מתקיימות בזכות עצמן. הטקילה מיוצרת מ-%100 אגבה כחולה אשר גדלה באזור טקילה ובאזור לוס אלטוס בחליסקו. את האגבה קוצרים לא לפני שמלאו להם בין 7-6 שנים, כאשר תוחלת הסוכר בפקעת גבוה. פקעות האגבה נקלות למשך 10 שעות, זמן ארוך יותר מהממוצע. הטקילה מיושנת בחביות עץ אלון אשר מעניקות לה ארומות וטעמים ייחודיים. תהליכים אלו יוצרים לבסוף טקילה חלקה ועדינה ויחד עם זאת עוצמתית ומורכבת בטעמיה.

רפוסדו - מיושנת בין חודשיים ל-6 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי שהכיל לפני כן קוניאק. היישון בחביות אלה מעניק לטקילה צבע ברונזה עמוק, יחד עם ארומות של ווניל, עץ ובאטר סקוץ׳.

145.00 ₪
טקילה רוסטר רוחו בלנקו (חסר במלאי)
טקילה רוסטר רוחו בלנקו (חסר במלאי)
מחיר ל-100 מ"ל - 18.43

טקילה רוסטר רוחו מיוצרת בלב העיר טקילה אשר בחבל חליסקו שבמקסיקו, איזור זה נמצא למרגלות הר געש עתיק. למזקקה יש גישה למערכת מים וולקנית ייחודית, שממנה לוקחים את המים הטהורים ביותר לייצור הטקילה המופלאה שלה. %80 מהאנרגיה הדרושה לכל תהליכי המזקקה מופקת מהשמש, ובעתיד הקרוב המזקקה תגיע גם ל-%100 ,ובכך תכנס למעגל מצומצם מאוד של מזקקות אשר מתקיימות בזכות עצמן. הטקילה מיוצרת מ-%100 אגבה כחולה אשר גדלה באזור טקילה ובאזור לוס אלטוס בחליסקו. את האגבה קוצרים לא לפני שמלאו להם בין 7-6 שנים, כאשר תוחלת הסוכר בפקעת גבוה. פקעות האגבה נקלות למשך 10 שעות, זמן ארוך יותר מהממוצע. הטקילה מיושנת בחביות עץ אלון אשר מעניקות לה ארומות וטעמים ייחודיים. תהליכים אלו יוצרים לבסוף טקילה חלקה ועדינה ויחד עם זאת עוצמתית ומורכבת בטעמיה.

בלאנקו- טבעית ולא מיושנת, עדינה וחלקה, מושלמת למרגריטות ודרינקים מבוססים טקילה.

129.00 ₪
מזקל לה אסקונדידה
מזקל לה אסקונדידה
מחיר ל-100 מ"ל - 32.71

לה אסקונדידה מסקל שפירושה "האישה החבויה", מבוססת על אגדה מקסיקנית עתיקה ומסתורית משנת 1543. האגדה מספרת על נסיכה, שבעקבות הגעת הספרדים למקסיקו, נמלטה מארמונה, אשר היה ממוקם באזור יפה וציורי במקסיקו המכונה גן עדן עלי אדמות. דייגים מקומיים דיווחו שראו את הנסיכה כבת ים יפהפייה באוקיינוס מול חופי מקסיקו. הם ראו בה כאמא הרוחנית והמגוננת של הדייגים. בעקבות סיפור אגדה זה ניתן השם לאחד מהחופים היפים במקסיקו – "החוף החבוי" שנמצא לא רחוק ממקום ייצור המזקל הנהדר - לה אסקונדידה. מזקל לה אסקונדידה עשוי מ-%100 אגבה אספדין הגדל בוואקה ומיוצר מאגבות בגילאי 10-7 שנים! פקעות האגבה נקלות בשיטה מסורתית בבור עם אבנים וולקניות לוהטות. פקעות האגבה הקלויות נטחנות ע"י אבן גדולה שמונעת בעזרת סוס, והתססת האגבה מתבצעת יחד עם מי מעיינות טהורים ושמרי פרא מהאזור. תהליך הזיקוק מוקפד ומתבצע זיקוק דודי כפול בדודי אלמביק קטנים. התוצאה היא מזקל עדין ועוצמתי, מעושן ומאוזן להפליא.

229.00 ₪
איזה קוקטייל תרצו להכין ?
איזה קוקטייל תרצו להכין ?

מבחר מתכונים לקוקטלים