shoping cart 0

קסטל Castel

הענבים שנבצרים ידנית בכרמים הסובבים את היקב מקוררים, ונקלטים בחדר המיכלים אחרי מעבר בקו קליטה הכולל מיון ידני, הפרדה עדינה של ענבים שלמים, מיון אופטי ומילוי מיכלי היין בענבים ע”י גרביטציה. הכל –  כדי לתת לכל גרגר את הטיפול הטוב ביותר בנמצא. גם כאן – אנו נותנים “זמן לזמן”.
ההשריות והתסיסות מכוונות לתת לענבים את הזמן הדרוש להם למיצוי הפוטנציאל הגלום בהם. בסיום עונת הבציר והתסיסות, מרבית היינות יורדים ליישון של שנה לפחות – בחביות עץ אלון צרפתיות משובחות, או במיכלי בטון ייעודים מתוצרת איטליה. היין גדל במרתפינו עד ההגעה לאותו אקוויליבריום אליו אנו שואפים. 

סנן על פי
אפס סינון
איזה קוקטייל תרצו להכין ?
איזה קוקטייל תרצו להכין ?

מבחר מתכונים לקוקטלים